toolbox til dig der videresælger
toolbox til dig der videresælger
toolbox til dig der videresælger

Toolbox til dig, der videresælger

Det er vigtigt for os hos OnPrint at tage hånd om alle vores kunder uanset, hvilket kundesegment de befinder sig i. Det betyder, at vi altid tager højde for de forskellige behov, vores kunder måtte have.

Er du eksempelvis grafiker eller reklamebureau, og er en del af dit job at rådgive dine kunder i forhold til materialer? Så har vi det perfekte produkt til dig.

OnPrints mange materialer

Vores toolbox eller værktøjskasse som den også er kaldet, er ideel for dig, som videresælger vores produkter. Værktøjskassen er et redskab til, at du og dine kunder kan få, en fornemmelse af de forskellige storformatmaterialer vi anvender hos OnPrint, samt hvordan de kan anvendes.

Masser af materialeprøver til dig og dine kunder

Selve værktøjskassen er på størrelse med et klassisk ringbind, og vejer næsten det samme. Det gør, at du nemt kan tage din toolbox med rundt på kundebesøg eller lignende. Det er ikke kun kassens indhold, der er værd at fortælle om. Værktøjskassens ydre demonstrerer nemlig, hvad du kan gøre med nogle af de forskellige materialer. Kassens ramme er eksempelvis lavet af en gennemfarvet sort MDF plade, bagsiden er af højglans aluminium og låget er af børstet aluminium med magneter.

Indholdet af din toolbox er bygget op af to lag med materialeprøver. Lagene er opdelt af formskum, som er formet perfekt efter værktøjskassen samt materialeprøverne. Lagene består henholdsvis af prøver på vores rulle medier samt plade medier.

Prøvematerialerne er lavet som kort, så det er nemt for både dig og dine kunder at gennemgå og mærke på de forskellige materialer. På hvert kort er der fakta omkring det pågældende materiale, samt en indikation om materialet er egnet til indendørs eller udendørs brug.

Skal du have en professionel toolbox?

Vi mener, at du med stor fordel kan anvende vores professionelle toolbox. Den er det oplagte hjælpemiddel til at vejlede dine kunder ud fra noget helt konkret og håndgribeligt.

Ønsker du en værktøjskasse?

Så kontakt os gerne!