Produktudvikling af vores toolbox til vores kunder hos OnPrint

 

Hos OnPrint elsker vi at skabe og udvikle nye produkter. En af de produkter vi selv har udviklet og produceret er vores toolbox, eller værktøjskasse som den også kaldes. Vores værktøjskasse henvender sig primært til de kunder, som videresælger produkter, der er produceret og købt hos os.

En god idé starter altid med en skør idé

”En god idé starter altid med en skør idé, som formentligt altid starter med et behov”. Hos OnPrint havde vi behov for en værktøjskasse til storformat, så det var nemmere at få en fornemmelse af vores forskellige materialer. Vi ønskede at skabe en værktøjskasse, som var fleksibel og nem at transportere rundt til eventuelle kundebesøg. Et af vores kriterier var derfor, at kassen ikke måtte være større end et standard ringbind.

Når et produkt skal udvikles, er der mange processer involveret. Og det var naturligvis heller ingen undtagelse i dette tilfælde. For at nå frem til vores endelige produkt blev vi nødt til at afprøve forskellige idéer.

Vores første idé var at skabe en æske, hvorpå der var monteret cowboystof. Men denne idé faldt dog hurtigt til jorden. Vores næste løsning var en kasse af krydsfiner. Men på grund af det grove materiale kunne vi ikke opnå det finish vi ønskede, da kassen splintrede, når vi skar i den. Efterfølgende udarbejdede vi en kasse af 22 mm. MDF plader. Kassen fik et flot og eksklusivt look, men  vejede alt for meget i forhold til, hvad vi ønskede.

Vi var vilde med det eksklusive udtryk MDF pladerne gav vores værktøjskasse, og vi vidste derfor, at det var den vej vi skulle gå. Vores største udfordring var dog kassens vægt. Det resulterede i, at vi kombinerede en tyndere MDF plade med aluminiumsplader.

Eksklusiv toolbox

Vores flotte toolbox har en eksklusiv MDF ramme i 10 mm. Bagsiden er af aluminium med sort højglans og forsiden som udgør låget, er af børstet aluminium. Låget er lavet af to 0,3 mm. aluminiumsplader med en plastindsats i midten af disse. Kassens indre består af formskum, som er skåret 100% efter værktøjskassen.

Vi er yderst tilfredse med vores resultat, og den kvalitet værktøjskassen har fået.

Skriv en kommentar