produkt

Flyers

Flyers er en prisbillig og effektiv måde at formidle vigtige informationer på, uanset om det er til møder, direct mail, butiksinformation eller på messer.

Hos OnPrint får du mulighed for at tilpasse dine foldere til netop dine behov, med et bredt udvalg af papirkvaliteter, størrelser og gramvægter, sikrende at du kan finde den perfekte løsning til dit projekt.

Tilpasning og kvalitet

OnPrint tilbyder høj kvalitet farvetryk (CMYK) på både silk og offset papir, og vi kan også producere på mange andre papirkvaliteter efter ønske.

Dette giver dig friheden til at skabe et produkt, der ikke bare opfylder dine funktionelle behov, men også visuelt står stærkt og repræsenterer dit brand eller budskab på bedste vis.

Har du brug for hjælp til produktrådgivning eller filer, så er vi klar 🙂 

FastTrack – Hurtig levering

Vi forstår, at tid er afgørende, og med vores FastTrack-service kan du få dine tryksager leveret lynhurtigt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Når deadlines er stramme, står vi klar til at levere, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget.

Personlig service – Vi er med dig hele vejen

Hos OnPrint er du ikke bare en kunde – du er vores partner.

Vores dedikerede team er her for at guide dig gennem hele processen, fra idé til færdigt produkt.

Vi lytter til dine behov, giver professionel rådgivning og sikrer, at dine tryksager bliver præcis, som du ønsker dem.

Vi tænker også på Co2 – Ansvarlige printløsninger

Vi ved, at vores handlinger har en indvirkning på planeten.

Derfor tager vi ansvar og arbejder aktivt på at reducere vores CO2-aftryk.

Med vores fokus på miljøvenlige materialer og energieffektive processer hjælper vi dig med at gøre dine printprojekter mere miljøansvarlige.

Mere om Onprint

Vores Mission & Vision

Hos OnPrint er vores mission at levere printløsninger af højeste kvalitet, der kombinerer innovativ teknologi med en dyb respekt for miljøet.

Vi stræber efter at være den foretrukne partner for virksomheder, der ønsker effektive, bæredygtige og omkostningseffektive printløsninger, der ikke kun opfylder deres behov, men også tager hensyn til vores planet.

Kan vi hjælpe?

Email: info@onprint.dk

Giv os et kald: +45 70 275 600