Når der pludselig opstår et behov for markedsføring eller promotion til et event, er tid ofte en afgørende faktor. Hos OnPrint har vi udviklet vores FastTrack-service, så du kan få trykt plakater hurtigt og effektivt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Med FastTrack kan du få plakater klar til produktion inden for 24 timer, så du altid kan reagere hurtigt og præcist på enhver situation.

Vores FastTrack-service er ideel til plakater i alle størrelser, men især vores populære eventformat på 30×60 cm skiller sig ud. Dette format giver dig masser af plads til at kommunikere dit budskab klart og tydeligt, samtidig med at det er nemt at håndtere og sætte op. Det betyder, at du får en stor effekt for pengene, selv når tiden er knap.

  1. Hurtig reaktionstid
    Med FastTrack kan du få dine plakater trykt på rekordtid. Når der opstår pludselige behov for markedsføring eller events, sikrer vi, at dine plakater er klar til at blive sendt ud, præcis når du har brug for dem.
  2. Uovertruffen kvalitet
    Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, selv når det skal gå hurtigt. Vores avancerede trykteknologi sikrer skarpe detaljer og levende farver på dine plakater, så de altid ser professionelle ud, uanset hvor kort tidsrammen er.
  3. Pladsoptimering med eventformatet 30×60 cm
    Vores 30×60 cm eventformat er perfekt til at maksimere synligheden af dit budskab. Det kompakte, men rummelige format giver dig mulighed for at få mest muligt ud af din investering i tryksager, samtidig med at det er let at opsætte og anvende i enhver sammenhæng.

OnPrint – din løsning til hurtig plakatproduktion

Hos OnPrint er vi dedikeret til at levere tryksager, der ikke kun ser fantastiske ud, men også ankommer hurtigt. Vores FastTrack-service er skabt til virksomheder, der har brug for at reagere hurtigt på nye muligheder eller behov. Uanset om du har brug for plakater til en event, en kampagne eller noget helt tredje, kan du stole på, at vi leverer dem hurtigt og i højeste kvalitet. Med vores 30×60 cm eventformat får du både fleksibilitet og effekt i et økonomisk format, der passer perfekt til hastesager. Vælg OnPrint og lad os hjælpe dig med at gøre dit næste event til en succes – hurtigt og effektivt.