Reboard

Materialet hvor næsten alt kan lade sig gøre

Re-board® er et miljøvenligt papprodukt fra producenten Stora Enso i Sverige. Vi har været forhandler af det miljørigtige produkt i mange år. Det fås i 10 og 16 mm tykkelse. De almindelige kvaliteter fås med brun kerne, pålimet en hvid kraftig karton, der gør den velegnet til at printe på. Materialet er stærkt pga den patenterede bikubeagtige struktur og er velegnet til alverdens ting. Både til almindelige plancher, og ikke mindst til at bygge med. Vi har bygget alverdens ting lige fra piratskibe til minilastbiler og Cadillacs.

 

Vores kompetencer starter hvor dine slutter – uanset om du er vant til at designe skilte – eller om du har brug for hjælp til hele opgaven, så kan vi hjælpe og rådgive herom.

Se hvilken effekt det kan have på et indendørs arrangement

Re-Board er så stærkt, at det sagtens kan bruges til stole og taburetter, som her til en koncert med foreningen Rockbæk.

Bedste kvalitet

Vi kan printe direkte på materialet, hvilket giver den længste holdbarhed. 

Spørgsmål?

Ved du ikke helt hvad du skal have? Så tag os med i rådgivningsfasen. Vi er klar til at hjælpe dig.

Fleksibel produktion

Er du bagud? Vi har egen produktion på sjælland og kan hurtigt hjælpe dig med at få udarbejdet og produceret dine skilte.

Juletræet er printet på begge sider på 10 mm ReBoard og udskåret på vores Zünd bord. Denne udgave er omkring 120 cm høj, men vi kan lave det op til ca 3 meters højde 

Piratskibet er bygget i 16 mm reboard og er ca 5 meter højt. Det blev lavet til en temafest, som blev afholdt af Holbæk Erhvervsråd, Holbæk Bold og Idrætsforening samt Junior Chamber Holbæk. Den velgørende auktionsfest havde temaet, ja du har nok gættet det, piratfest. Skibet blev bygget med et træskelet bag ved, og blev under festen bortauktioneret til en institution, som forhåbentligt stadig har glæde af det..:-) 

Logobænken er lavet af 16 mm reboard, udskåret og limet sammen af ca 15 stykker pap. Sidefladen er også 16 mm reboard med laminat, der har fået et V-cut hele vejen rundt fra indersiden, således at kanten er blevet bukket rundt. Dette giver en ganske solid bænk. Kunden skulle bruge logobænken som en iøjnefaldende og praktisk installation til en udstilling.

 

KLAR TIL AT TALE?

info@onprint.dk

+45 70 275 600

Kontakt

K.P. Danøsvej 3
4300 Holbæk

info@onprint.dk
+45 70 275 600

CVR: 1412 8387