brochureholdere af pap
brochureholdere af pap onprint

Unikke papholdere til dine brochurer!

Hos OnPrint producerer vi mange forskellige produkter, som har en høj funktionalitet samt kvalitet. Et af produkterne er vores unikke og indbydende brochureholdere. Du kan ved hjælp af disse tiltrække dine kunders og potentielle kunders opmærksomhed, så de får lyst til at tage din brochure og lære mere.

Vi gør det nemt for dig

Vores unikke brochureholdere er af 2 mm. tykt bølgepap med print, som bliver skåret i vores skærerobot. Idet brochureholderen bliver printet på et stykke pap, er løsningen både nemmere og billigere for dig. Vores brochureholdere er nemme at samle samt at transportere rundt på grund af holdernes nemme samlesystem.

Brug brochureholdere som hjælpemiddel

Holderne kan produceres i forskellige størrelser, så de passer til netop dit behov. Du kan med fordel vælge at få produceret en lidt større holder og derved gøre plads til mere print. På denne måde kan du eksempelvis igennem forskellige budskaber på selve holderen opfordre folk til at tage din brochure. Brochureholderen kan altså bruges som et hjælpemiddel til at sælge den eller de løsninger, som er i brochuren.

Herudover anbefaler vi, at du får lavet dine brochureholdere således deres motiver, farver og budskaber passer til selve brochuren. Du kan også få produceret flere forskellige holdere, hvis du har forskellige brochurer omkring forskellige løsninger eller lignende.

Så kontakt os gerne, hvis du står og mangler en flot brochureholder. Vi lytter altid til dine ønsker, så vi kan skabe en løsning, der passer perfekt til dig.