talerstol af re-board 2
talerstol af re-board 3

Unik talerstol af Re-board

Hos OnPrint elsker vi at bruge vores kreativitet til at udvikle forskellige brugbare produkter. Udover diverse tryksager producerer vi også et hav af forskellige produkter som for eksempel møbler af Re-board.

Møbler af 100% genbrugsmateriale

Re-board er et papmateriale, som er 100% genbrug. Pappladerne har en enorm styrke, og kan derfor bruges til taburetter, stole, borde og så videre. Re-board er trods materialets styrke meget let, og kan derfor nemt transporteres rundt.

Vores Re-board møbler er især brugt til messer, da de kan skabe et sjov, anderledes og funktionelt produkt. Et af vores Re-board produkter, som særligt er oplagt til messer, er en talerstol.

Talerstol af Re-board til din messe

Vores talerstol af Re-board bliver produceret af 16 mm. Re-board, som skaber et stabilt produkt. Der kan lægges utrolig meget pres på talerstolen på grund af det stærke materiale, så du skal ikke være bange for eksempelvis at have en computer stående. Herudover er den ekstra brugbar, da den fås med et indbygget hyldesystem.

Herudover giver vi dig muligheden for at få dit logo eller motiv printet på talerstolen. På denne måde bliver den så personlig som mulig, og du kan få den produceret efter dit ønske.

Vi tilbyder ydermere at udarbejde en 3D model af talerstolen, inden den bliver produceret. Herved kan du danne dig et klart billede af, hvordan den færdige udgave kommer til at se ud.

Vil du vide mere?

Har du nogle idéer, eller har du nogle spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os, så vil vi besvare dine spørgsmål.