udstansning
udstansning 3

Udstansning af små og store oplag

Vi imødekommer altid vores kunders kreative idéer, og arbejder gerne videre på dem. En af de mange måder vi kan skabe unikke produkter på, er ved hjælp af udstansning.

Og hos OnPrint ønsker vi at skabe anderledes produkter og løsninger, der skiller sig ud fra mængden.

Vi skaber unikke produkter

Udstansning er en smart metode, hvor vi ved hjælp af stanseforme kan presse forskellige forme ud af eksempelvis papir.

Denne metode kan anvendes til et hav af forskellige produkter og løsninger, men er især kendt fra udarbejdelsen af æsker. Det er en af de dyrere metoder, og derfor henvender metoden sig også primært til større oplag.

Inden du får udstanset dine produkter hos os, tilbyder vi dig at få produceret en prøve. Denne prøve bliver produceret ved hjælp af vores avancerede skærerobot, som skærer formen ud i stedet for at udstanse den. På denne måde kan du få en fornemmelse af det færdige produkt, inden du køber et stort oplag.

Men hvad kan metoden bruges til udover æsker?

Metoden er oplagt at anvende, hvis du ønsker at skabe spændende produkter. En af de produkttyper, som især er populære at udstanse, er brochurer.

Ved hjælp af en stanseform kan du få produceret dine brochurer i helt specielle forme, som eksempelvis passer til din virksomhed. Mulighederne er derfor mange, og vi er altid klar på at høre dine idéer!

Vil du gerne høre mere, eller har du nogle tanker du gerne dele? Så er du altid velkommen til at kontakte os.