taburet af re-board 3
taburet af re-board 2
taburet af re-board 4

Taburetter af Re-board

Hos OnPrint går vi op i kreativitet og innovation, hvilket også nemt kan ses på de mange forskellige og anderledes produkter, vi skaber.

Mulighederne er mange med Re-boards stærke materiale

Et af de materialer som vi især elsker at være kreative med, er genbrugsmaterialet Re-board, der er store solide papplader. Trods pladernes lethed er materialet utrolig stærkt, og kan derfor anvendes til mange formål.

Et af materialets store fordele er, at det er nemt at skære i, hvilket skaber en stor fleksibilitet. På denne måde kan vi udskære pladerne i de former, vi ønsker. Hos OnPrint har vi især brugt Re-board materialet til at udvikle talerstole, bænke og taburetter.

Re-board materialet tillader os at være kreative og bruge vores gode fantasi. Det betyder, at der er et utal af muligheder indenfor udviklingen af nye produkter af materialet.

En solid taburet af Re-board er perfekt til messer!

Særligt vores taburetter er et stort hit blandt virksomheder, der eksempelvis skal deltage på messer eller lignende. Vi producerer taburetterne, så de nemt kan skilles ad og tages med på farten. På denne måde fylder de ikke, og du kan nemt transportere dem rundt til de forskellige destinationer. Vi kan dog også lime og skrue taburetterne sammen, således de ikke kan skilles ad.

Vi giver dig muligheden for at få produceret dine taburetter, så de passer til din virksomhed eller dit formål. Det betyder altså, at alle motiver og lignende kan printes på herpå.

Inden vi producerer din taburet af Re-board, tilbyder vi også en 3D tegning af denne. Herved kan du danne dig et billede af, hvordan de kommer til at se ud med dine motiver.

Vil du vide mere?

Vil du gerne høre mere om vores taburet af  Re-board? Så kontakt os gerne! Så kan vi få en snak om, hvad der kan lade sig gøre, og hvad der passer til dit næste event.