softcover- og hardcover bøger onprint
softcover- og hardcover bogproduktion onprint
softcover- og hardcover onprint holbæk

OnPrint laver både softcover og hardcover bøger

Hos OnPrint har vi siden 1916 produceret softcover- og hardcover bøger, og vi har derfor lavet utroligt mange af slagsen.

Igennem vores mange års erfaring har vi fået mange kompetencer indenfor dette, som gør os yderst kompetente indenfor feltet.

Hvad er forskellen?

Vi producerer groft sagt to typer af bøger, herunder softcover- og hardcover bøger. Men hvad er forskellen egentligt på disse to typer?

En hardcover bog har et hårdt omslag, og er dyrere at producere end softcover bøger. Der er herudover også flere muligheder med hardcover omslag end med softcover. På hardcoverets omslag er det eksempelvis muligt at lave forskellige elementer såsom sølvfolie.

Hvis du gerne vil vide mere om vores hardcovers, kan du læse vores case om disse her.

Vores softcover bøger har derimod et blødere omslag, da det er lavet af et tykt stykke karton. Omslaget bliver som udgangspunkt produceret med en mat kachering, som har til formål at skabe et beskyttende lag.

Ønsker du derimod en blank kachering, kan dette også lade sig gøre. Du skal blot skrive det i en kommentar, når du bestiller bøgerne eller kontakte vores kundeservice.

Vores softcover bøger laves i alle formater og med en tykkelse på op til 5 cm. Mange bruger vores flotte softcover bøger som luksushæfter eller minibøger i forbindelse med kurser og lignende.

Men du kan bruge begge typer af bøger, til lige det du vil!

Tag højde for din bogs læsbarhed!

En ting som er fælles for begge typer af bøger, er læsbarheden. Når du opsætter din bog er det vigtigt, at du konstant tænker på læsbarheden. Al tekst skal kunne læses lige meget om siderne bøjer eller ej. Du skal derfor altid tage højde for sidernes marginer og sørge for at skabe lidt ekstra luft der.

Uanset hvilket niveau du er på i forhold til din bogproduktion, og om du er til softcover- og hardcover bøger, er du altid velkommen til at kontakte os.