SmartFrames med lys

Det handler om opmærksomhed på den fede måde!

Slår man ordet ”marketing” op i en engelsk ordbog, får man en forklaring, der frit oversat siger: ”Aktionen af forretningen der sælger/formidler produktet/servicen”.

Hos OnPrint tager vi rollen som din marketingspartner seriøst med blandt andet super fede SmartFrames, der fremhæver dine budskaber.

SmartFrames med lys for opmærksomhed

Lysrammerne er en smart og dekorativ løsning, som på grund af dit valg af motiver og det klare lys tiltrækker sig meget opmærksomhed.

Vores aluframes med lys kan anvendes til lige hvad du ønsker, som for eksempelvis udsmykning af butikslokaler, kontorer og messer.

Produkter efter dit behov

Hos OnPrint sætter vi en ære i at producere produkter efter vores kunders behov. Vi er meget passioneret omkring vores arbejde, og vi vil altid finde den bedste løsning for dig lige meget, hvilket produkt det drejer sig om.

Et af de produkter, hvor du som kunde har stor indflydelse på designet, er vores SmartFrames med lys. Men hvad er SmartFrames med lys?

Få dine motiver og budskaber ud ved hjælp af OnPrints SmartFrames med lys!

Vores SmartFrames med lys bliver på mange måder udviklet efter dit ønske. Lysrammen kan altså fås i alle størrelser, så den passer bedst muligt til dit behov. Vi har eksempelvis leveret 6 store SmartFrames med lys i størrelsen 440 cm. x 195 cm. til NextM messen i april 2017.

Vores aluframes med lys bliver produceret som både fritstående med eventuel for– og bagside og som ophæng.

Lysrammens skelet er dannet af en aluramme med stofbeklædning og LED lys i midten. I kanterne af alurammens stofbeklædning er der påsyet gummilister, hvilket gør det nemt at skifte mellem forskellige motiver.