RIR Revision

SmartFrame til RIR Revision

Hos OnPrint ønsker vi altid at skabe de bedste produkter og løsninger til vores kunder. Vi har en bred vifte af kompetencer, hvilket gør at vi kan opfylde de mange forskellige behov, vores kunder måtte have. Vi har haft fornøjelsen af at producere et smart og dekorativt produkt til RIR Revision i Holbæk.

RIR Revision er kendt for sit kvalitetsarbejde og personlige samt værdiskabende rådgivning. Vi er derfor også meget glade og stolte over at have udarbejdet et produkt til dem.

Men hvad er det så, at OnPrint har produceret til RIR Revision?

Jo, vi har produceret en flot og elegant SmartFrame i størrelsen 190 x 415 cm. Igennem deres nye SmartFrames har de valgt at bringe naturens rolige udtryk indenfor. Motivets grønne farver og det rolige udtryk skaber en afslappet stemning i rummet.

Vores unikke SmartFrames er et dekorativt produkt, der er ideel som udsmykning på kontorer, i møderum og så videre.

SmartFrames efter kundens ønske

Vi udvikler vores SmartFrames efter vores kunders ønsker. Du bestemmer altså selv størrelsen på rammen, samt hvilke motiv du ønsker. Herudover kan rammerne også fås som ophæng og som fritstående på gulvet.

Rammens skelet er dannet af en aluramme med stofbeklædning. I kanterne af stofbeklædningen er der påsyet gummilister, så rammens motiver nemt kan skiftes, hvis du ønsker det.