Smart Mail

smart mail
smart mail onprint
smart mail onprint

Smart Mail

Billigere, hurtigere og lettere markedsføring

Vi ved, at du er interesseret i at finde gode løsninger for dine kunder. På samme måde er vi altid på jagt efter nye muligheder og ny inspiration til dig.

Derfor er vi ret vilde med det nye produkt, Smart Mail – kuvert og folder i en arbejdsgang og på ét stykke papir: Mere målrettet end brochurer. Billigere end et brev. Hurtigere end andre papirprodukter. Og med mange muligheder. Som du kan se af det vedlagte eksemplar, kan folderen f.eks. også udstyres med et frankeret svarkort.

Materialet er klar på få dage

Du sætter tekst og billeder op i en skabelon, som vi sender til dig. Herefter trykker, falser og lukker vi folderen. Dermed har du anderledes og målrettet markedsføringsmateriale klar i løbet af få dage.

Du eller dine kunder kan bruge de seks sider, som I vil. Forsiden kan udformes meget personligt, og i tekst og billeder rettes den direkte til målgruppen.

Synlig og effektiv markedsføring

Med Smart Mail bliver tryksagen mere synlig i brevbunken end en anonym kuvert, og den risikerer ikke at blive fanget i et spam-filter.

Forsendelsen er meget velegnet til både til en effektiv kampagne for et bestemt tilbud eller produkt – eller måske som en profilbrochure for din eller dine kunders virksomhed. Med andre ord: Billig og effektiv markedsføring.

Det er naturligvis antal eksemplarer, der afgør prisen for at trykke og false Smart Mail. Papiret er 150 g silk:

500 stk. kan trykkes til 6,78 kr. pr. stk
5000 stk. kan trykkes til 2,23 kr. pr. stk
– og så varierende priser indimellem.