salgsmapper onprint
salgsmapper til din virksomhed

Salgsmapper i høj kvalitet

Hos OnPrint har vi over 70 forskellige produkter, der alle kan opfylde et hav af forskellige behov. Vi ønsker altid at skabe den bedste købsoplevelse for dig igennem personlig hjælp og rådgivning. Alle vores produkter er produceret i høj kvalitet, hvilket også gælder vores flotte salgsmapper.

Selvom vi i dag ikke benytter os ligeså meget af løsblade, brochure og lignende som vi har gjort, så er en salgsmappe stadig en god idé. Dette er ikke blot på grund af mappens funktionalitet men det er også, hvad den udstråler. Har du eksempelvis et job, hvor du skal udvise en vis autoritet kan mappen være med til at signalere professionalisme.

Vi gør det nemmere for dig

Vi har et godt koncept i forhold til vores salgsmapper, idet vi har et standardsortiment af stanseforme. Det betyder, at hvis du vælger at få produceret dine mapper hos os, stiller vi en række standardforme til rådighed gratis. Denne proces gør det både nemmere og billigere for dig, da stanseformene som regel altid er det dyreste, når mapper skal produceres.  

Vores salgsmapper bliver lavet ved, at vi trykker på store ark, hvor mapperne efterfølgende bliver trykt ud af papiret. Som udgangspunkt bliver mapperne leveret med vandlak. Men har du andre ønsker til papir, præg eller lakker, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice. Du kan herudover også kontakte vores kundeservice, hvis du ønsker at bestille salgsmapperne hos os. Så sender vi dig en fil med vores stanseforme.