runde brochurer
runde brochurer 1

OnPrint laver runde brochurer

Hos OnPrint vil vi kun have gode kundeoplevelser, hvilket også er derfor, at vi sætter en stor ære i at lytte. Vi går altid det ekstra skridt for vores kunder, og vi ønsker altid at skabe produkter, der skiller sig ud.

Produkter kan skille sig ud på mange forskellige måder. Vi er gået tilbage i arkiverne, og vi har fundet en sjov brochure, som med sikkerhed skiller sig ud fra mængden. Denne brochure har en rund form, hvilket er et yderst sjælendt syn.

OnPrint har udviklet en rund brochure, der fungerer!

I og med en rund brochure ofte kun har én hæfteklamme, vil brochurerens forside typisk hænge en smule. Derfor vil en rund brochure normalt ikke få det samme stramme og flotte udtryk som en traditionel brochure. Vi valgte dog at tage kampen op mod den runde brochure for omkring 20 år siden.

For at få den runde brochure til at fungere optimalt tilføjede vi et topstykke til designet, hvor der var plads til endnu en hæfteklamme. På denne måde skabte vi et flot design, der bevarede sin runde form.

Vi havde yderligere udviklet en lomme til opbevaring af brochuren. Lommen er produceret af tyk plastik, som efterfølgende er varmepræget, således brochureren passer perfekt ned i.  

Vil du vide mere?

Hos OnPrint finder vi altid en løsning på problemerne. Vi afprøver tingene af for at finde ud af, hvad der fungerer. Vil du høre mere om vores runde brochurer, eller har du spørgsmål om andre produkter? Så er du altid velkommen til at kontakte os.