re-board bænke cg jensen

OnPrint udarbejder produkter af fascinerende Re-Board materiale

Hos OnPrint elsker vi, at skabe nye produkter ved hjælp af anderledes materialer. Et af de materialer som vi især er fascineret af, er Re-board. Re-board er noget af det bedste papmateriale, vi er stødt på. Re-board pladernes struktur minder om en tyk papkasse, hvor det er muligt, at printe på overfladerne. Re-board er af 100% genbrugsmateriale, og er FSC godkendt. Det betyder, at du sagtens kan købe vores Re-board produkter med god samvittighed.

Materiale med enorm styrke

Re-board er et utrolig stærkt materiale, som med den rigtige konstruktion kan tage et pres på over 100 kg. Grundet pladernes enorme styrke kan vi udarbejde et hav af forskellige produkter. Der er altså næsten ingen begrænsninger, og det er kun fantasien sætter grænserne.

Re-board har et rustikt look. Men på grund af den printbare overflade, er det muligt for os at printe farver, motiver, budskaber og så videre herpå. Med vores avancerede skærerobot er det yderligere muligt for os at skære en masse forskellige former og mønstre. Det betyder, at vi kan skære og lime pladerne sammen, så de bliver til et møbel, en genstand, et logo eller lignende.

Vil du gerne have udarbejdet noget af Re-board?

Vi har eksempelvis før lavet bænke af Re-board materiale til henholdsvis CG Jensen og WHINN. En af de større opgaver som vi hos OnPrint har lavet af Re-board, er et 4,5 meter højt piratskib til Auktion og Fest i Holbæk. Denne opgave er et godt eksempel på, hvordan vi kan udarbejde store, spændende og sjove løsninger ud af Re-board materialet. Det er en oplagt måde at genskabe store genstande på og få dem med indendørs. Det giver også et anderledes og interessant udtryk til blandt andet messer, events og kontorer.

Så går du rundt med nogle sjove idéer, som kunne være spændende at udarbejde af Re-Board plader?

Så tøv ikke med at kontakte os! Vi vil med sikkerhed elsker at være med til at udvikle din idé til et super fedt produkt.