PwC – Ringsted

KundePwC - Ringsted
OpgaveSmartframe m. akustikplader

Dekorative akustikplader

PwC ønskede en løsning der kunne reducere støjen i deres afdeling i Ringsted. Designet er udtænkt af grafisk designer Peter Ludvigsen, og OnPrint har stået for den samlede løsning med akustikplader og tilhørende rammer. Motiverne du møder både i foyeren, møderum, konferencesalen og på fællesområder er store og farvestrålende illustrationer som i deres grafik og design giver associationer til den popkunst, der var fremherskende især i 1960’erne.

Løsningen løser både et visuelt ønske fra PwC om at få nogle dekorative illustrationer på væggene, og samtidig er det også med til at give en bedre lyd i de forskellige lokaler.

Vi hader støj

Akustiske udfordringer rammer ofte arbejdsmiljøer på kontorer, mødelokaler, konferencecentre og lignende. Den dårlige lyd påvirker dem, der til dagligt befinder sig i lokalerne. Lyd, samtale og støj smelter ofte sammen, og det kan derfor være svært at koncentrere sig og holde en samtale med en kollega eller kunde.

Hos OnPrint hader vi dårlig lyd, og derfor har vi også udviklet vores smarte akustik reducerende plader. Akustikpladerne er funktionelle, dekorative og ikke mindst den perfekte løsning til dig, der ønsker bedre lyd.

Skal vi hjælpe dig med en akustikløsning til din arbejdsplads så kontakt os enten på info@onprint.dk eller på telefon 70 275 600.