foliering af døre 3
foliering af døre 2

Print vs. folie på døre

Hos OnPrint elsker vi at være innovative og eksperimentere med nye spændende produkter. Vi har igennem årene prøvet utallige af produkter og teknikker af. Et af vores spændende projekter var eksempelvis print og folie på døre.

Hvad virker? Print eller folie?

Vi er de heldige indehavere af en fantastisk storformatsprinter, der kan printe på alle materialer. Dette giver en enorm fleksibilitet og derfor tænkte vi, at det kunne være oplagt at printe på døre. Vi fandt dog hurtigt ud af, at dørenes vedhæftningsevne varierede meget, hvilket resulterede i, at printet så småt begyndte at skalle af.

Vi tog eksperimentet videre, og forsøgte os igen men denne gang med folie. Vores dygtige skiltemontør monterede folien på døren, og vi kunne straks konstatere, at denne løsning var holdbar.

Hvad skal du bruge en folieret dør til?

Vi er naturligvis klar over, at foliering af døre nødvendigvis ikke er billigere end at købe en ny. Men en folieret dør giver rigtig mange forskellige og anderledes muligheder.

Du kan eksempelvis få folieret dine døre med både farver og billeder alt efter, hvad du ønsker. Det er en god mulighed for at friske en dør op og derved skabe et helt unikt produkt.

Hos os i Holbæk har vi folie på to af vores døre, hvor væggen rundt om er tapetseret med samme motiv. På denne måde skaber vi en enestående og flot væg, der skaber mange gode reaktioner. Vil du se mere om denne væg? Så se her.

Vil du vide mere?

Kunne du tænke dig at høre mere omkring foliering af døre? Så kontakt os gerne.