print på skifer onprint holbæk
print på skifer onprint holbæk

Falk Tag og Facade valgte i 2015, at bruge det populære skifer i sin markedsføring ved, at printe firmaets logo på den sorte overflade. Siden 2015 har vi altså printet på skiferplader adskillelige gange! Så kontakt os gerne, hvis du vil have dit logo eller lign. printet på skifer.

Print på 30 mio. år gammelt skifer

Populære skiferplader!

Her hos OnPrint tænker vi ud af boksen, når det handler om print og tryksager. Vi kan eksempelvis printe på 30 mio. år gammelt skifer.

Skifer er en bjergart, som kløves i tynde plader, og på denne måde skabes de solide skiferplader som vi kender. Pladerne har en enorm holdbarhed og styrke, hvilket har været med til, at gøre dem til den populære vare de er i dag.

På grund af skiferpladernes styrke er de igennem flere århundreder blevet brugt som tagbelægning, fliser, facader med videre. Pladerne har især i løbet af de sidste par år fundet vej ind i de danske hjem, hvor de rustikke plader ofte ses til servering af mad samt som dekoration i hjemmet.

Print på skifer til din markedsføring

Men hvad kan du bruge print på skifer til? Jo, du kan bruge dem som en del af din markedsføring.

På grund af pladernes mange funktioner, er det muligt for forskellige typer af virksomheder, at benytte skiferpladerne i markedsføringsmæssige sammenhænge.

Vi synes altid det er spændende, at være med til at skabe innovative og anderledes produkter til dig.

Smukt produkt med masser af historie

Hos OnPrint kan vi printe på forskellige materialer med forskellige typer af overflader, hvilket også gælder skiferpladernes ujævne overflader.

Ved at anvende skiferplader med print i din markedsføring, får du ikke blot et smukt produkt, men du får også et produkt fyldt med historie. Herudover vil dine skiferplader med sikkerhed skille sig ud fra mængden og skabe opmærksomhed.

At kunne printe på et materiale, som er 30 mio. år gammelt, giver et unikt og enestående resultat, som vi er stolte af at kunne levere.