popcorn bægere med print onprint
popcorn bægere med print

Brug popcorn bægere i din markedsføring

Som vi efterhånden har nævnt mange gange, er OnPrint meget mere end bare print! Vi har mange års erfaring indenfor trykbranchen, hvilket har givet os en enorm forståelse for, hvilke medier du kan anvende i din markedsføring.

Popcorn bægere til forskellige arrangementer

Der er mange muligheder indenfor markedsføring, og du kan brande din virksomhed på mange forskellige måder. Vi har eksempelvis i samarbejde med Rockbæk i Holbæk udviklet et popcorn bæger med Rockbæks logo printet på. Popcorn bægerne blev produceret til aftensalg i Holbæk, hvilket er et lokalt arrangement i byen. Bægerne var yderst populære, og det var en god måde at sprede Rockbæks budskab rundt omkring i byen.

Vores popcorn bægere bliver produceret med blank kachering og med dit logo eller budskab på. Vi producerer herudover mindre partier, så du kan bruge bægerne på messer, til events eller lignende.

Dejlig duft af popcorn kan tiltrække potentielle kunder

Den dejlige duft af popcorn er en smart og anderledes måde at tiltrække potentielle kunder på, når du eventuelt deltager på messer eller andre events. Du kan altså benytte popcorn bægerne som et virkemiddel til at skabe opmærksomhed, så kunderne husker dig.

Kunne du tænke dig at bestille nogle af vores flotte popcorn bægere? Så kontakt os gerne!