Re-board materiale piratskib auktion og fest
Re-board materiale piratskib auktion og fest
Re-board materiale piratskib auktion og fest

OnPrint laver piratskib til Auktion og Fest

Auktion og Fest i den gode sags tjeneste

Junior Chamber International (JCI), Holbæk Erhvervsforum og HB&I går hvert år sammen om, at holde arrangementet Auktion og Fest.

Arrangementet er en hyggelig og festlig aften for Holbæks erhvervsdrivende, hvor der samles ind til gode formål i Holbæk Kommune. En forudsætning for at deltage i Auktion og Fest er, at man som erhvervsdrivende skal donere en gave, som på festaftenen bliver bortauktioneret. Al overskud fra auktionen går til JCIs projekter for børn samt til HB&Is juniorarbejde.

 

Eventyrligt Re-Board piratskib!

Årets Auktion og Fest blev afholdt på Holbæk Private Realskole, og masser af glade og feststemte erhvervsdrivende mødte op. Hvert år har festen et nyt tema, og i år var temaet piratfest.

I takt med årets pirattema ønskede aktørerne et piratskib, som skulle være udsmykning til festen. I denne sammenhæng blev vi spurgt, om vi ville hjælpe, og det kunne vi selvfølgelig ikke sige nej til!

Vores flotte piratskib er lavet i størrelsen 4,5×4,5 meter, og er produceret af genbrugsmaterialet Re-board, som er solide papplader på 16 millimeters tykkelse. Vi havde et ønske om at skabe et piratskib, hvor alle genkendelige elementer fra et eventyrligt piratskib var med. Det betød at både sørøverpapegøjerne, kanonerne, udkigsposten, planken og lyset i kaptajnens kahyt var med.

Piratskibet tiltrak sig stor opmærksomhed, og det var med til at give deltagerne i festen en fantastisk oplevelse. I løbet af auktionen blev piratskibet budt op af et bosted for børn, som endte med at købe det. Vi er meget glade for, at vores skib nu kan skabe glæde for børnene på Bostedet Lykkegaard.

 

”Viljen til at ville, giver evnen til at kunne”

Caspar Christensen fra Holbæk Erhvervsforum kalder OnPrint for en fantastisk sparringpartner og inspirationskilde, hvilket vi er utroligt stolte af.

Udover et godt samarbejde med aktørerne havde vi under udarbejdelsen af piratskibet, også et fantastisk samarbejde med grafikeren Birgitte Kirk fra KIRK Grafisk, som stod for alt grafisk arbejde i projektet.

Hos OnPrint elsker vi, at blive udfordret og komme med nye spændende løsninger. Det er altid en fornøjelse for os, at være med til at udvikle sjove og unikke produkter, som skaber værdi. Vi er derfor meget glade for, at have været en del af udviklingen og udarbejdelsen af piratskibet til Auktion og Fest.