paptaske onprint
paptaske onprint
paptaske onprint

Paptaske til OnDigital SoMe seminar

OnDigital er den del af OnPrint, der tager sig af digital markedsføring. Hos OnDigital ønsker vi at informere og oplyse omkring tendenserne på de sociale medier. Hvilket også var derfor, at vi i januar måned har afholdt et seminar, der skulle gøre netop dette.

Papæske som taske

I forbindelse med vores SoMe seminar udviklede vi en papæske, som skulle ligne en taske med hank. Papæsken havde mørkt print for at fastholde idéen om, at æsken var en ”rigtig” taske. Æsken var foret med formskum, hvor der var plads til de forskellige materialer, som udgjorde vores indhold. Indholdet i vores æske var en musemåtte, et produktkatalog, en brochure, samt en lækker og eksklusiv notesbog med dertilhørende kuglepen med print.

Både papæsken og al dens indhold er udviklet og produceret af os selv. Da vores seminar omhandlede digital marketing, var det en sjov og anderledes måde at inkorporere vores offline medier på. Herudover gav det også deltagerne et billede af de kompetencer, vi hos OnPrint besidder, og hvordan vi kan formidle diverse budskaber igennem forskellige medier.

Skal du holde et seminar?

Skal du holde et seminar eller en anden form for event, anbefaler vi, at du får lavet en papæske med dit indhold. Indholdet er naturligvis helt op til dig, men vi mener, at det er en klar fordel at kombinere eventuelle brochurer eller lignende med nogle brugbare produkter. Brugbart indhold kunne eksempelvis være en musemåtte, en notesbog eller en kuglepen ligesom vi havde i vores æske. Papæsken eller paptasken er en sjov og anderledes måde at præsentere dine informationer og produkter på. Det er helt klart noget, at folk vil huske dig for.

Du er altid velkommen til at kontakte os. Så kan vi producere en super fed paptaske til dit næste event, seminar eller lignende.