musemåtte med print onprint
musemåtte med print onprint

OnPrints fede musemåtter!

Hos OnPrint elsker vi at være innovative, og vi har altid en kreativ tilgang til tingene. Vi ønsker at skabe det bedste til vores kunder, hvilket også betyder, at vi ikke går på kompromis med vores materialer.

Vi har udviklet en slidstærk musemåtte med print, der er produceret af samme materiale som vores laminat gulvtæpper. Denne form for materiale er ufatteligt holdbart og fleksibelt, og derfor mener vi, at materialet er perfekt til en musemåtte. På grund af musemåtternes fleksible materiale er de ikke nær så hårde og kompakte som normale musemåtter. Herudover ligger måtterne godt og fast på bordet, og du kan både bruge en optisk mus samt en lasermus på materialet.

Musemåtte med print efter dit ønske!

Vores musemåtter kan laves, lige som du har lyst til. Dette gælder både print og former. Vores musemåtter bliver skåret af vores avancerede skærerobot, som skærer utrolig flot og præcist. Det gør også, at du kan få skåret din musemåtte ud, på den måde du ønsker det! Her hos OnPrint har vi eksempelvis lavet musemåtter, der er skåret efter vores logo. Det kan du læse mere om her. Du kan også vælge at få printet et budskab, en kalender eller lignende på din musemåtte. Mulighederne er mange, og vi lytter altid til dine ønsker!

Markedsfør din virksomhed med flotte musemåtter

Musemåtterne kan bruges til mange forskellige formål. De kan eksempelvis anvendes i forbindelse med markedsføring, hvor du kan give måtterne som gave i eventuelle forsendelser, have giveaways og lignende.

Vores musemåtte med print er med andre ord brugbare, flotte, personlige og i høj kvalitet. Vil du have nogle musemåtter, så kontakt vores dygtige og hjælpsomme kundeservice.