hardcover bøger onprint
hardcover bøger jubilæumsbog
hardcover bøger jubilæum

OnPrint producerer hardcover bøger

Hos OnPrint siger vi sjældent nej, når det handler om at skabe nye anderledes løsninger og produkter. I vores shop har vi over 70 forskellige produkter, hvilket vidner om alle de ting vi kan. Vi har en stor diversitet i vores produktkatalog, og et af de produkter folk ikke tænker over vi producerer, er hardcover bøger.

Eksklusiv hardcover bog

Omslaget på vores hardcover bøger er af opforet pap. Vi giver dig den mulighed, at du selv kan have indflydelse på tykkelsen af omslaget. Så har du eksempelvis ikke så mange siders indhold, kan du vælge et tykkere omslag. På denne måde syner bogen tykkere og endda mere eksklusiv. Som udgangspunkt bliver vores hardcover bøger kacheret med en blank overflade. Men har du andre ønsker til dit omslag, tilbyder vi også mat kachering samt softouch kachering, dog mod tillæg.

Alle vores hardcover bøger er med garnhæftning hvilket betyder, at papiret er syet sammen i ryggen. På denne måde opnår vi et lækkert, stærkt og holdbart resultat.

Herudover kan vi også producere hardcover bøger i mange forskellige formater. Det gør, at du har en større mulighed for at få lavet dine bøger efter dine ønsker. Og i den sammenhæng kan du anvende bøgerne til blandt andet events eller andre begivenheder.

Hardcover bøger i store formater

Vi har eksempelvis fået æren af at producere en stor jubilæumsversion af en bog. Her ønskede kunden, at deres bog skulle laves i formatet 50 x 50 cm. Og hermed være et flot og opmærksomhedsvækkende indslag i forhold til deres jubilæum. Herudover blev der på omslaget brugt forskellige teksturer, således bogen fik et interessant udtryk. Denne case er et godt eksempel på, hvordan du også kan bruge hardcover bøger, samt noget af det vi hos OnPrint er i stand til at lave.

Så ønsker du at få produceret dine bøger hos os? Eller har du en bog, der kan klare at blive lavet i et stort format? Så tag fat i os!