Eksklusive ølbrikker til dig

Hos OnPrint ønsker vi at skabe produkter og løsninger, der passer til vores kunders behov. Vi har derfor en bred vifte af produkter indenfor forskellige kategorier. Et af vores anderledes, men flotte produkter er vores ølbrikker.

Bring minderne frem med øl- og kaffebrikker fra OnPrint

Øl- og kaffebrikker leder ofte vores tanker hen på ”gamle dage”, og brikkerne har derfor en tendens til at bringe en masse minder frem. Det er efterhånden sjælendt, at man får serveret sin kølige drik eller sin varme kaffe på en brik. 

Brikker efter dit ønske

For at gøre brikkerne så personlige som muligt, giver vi dig muligheden for at få printet dit logo eller budskab herpå. Vores ølbrikker er ikke kun til praktisk brug, men de kan også anvendes i markedsføringsmæssige sammenhænge. De kan eksempelvis bruges til events, restauranter, caféer, barer og så videre og de medvirker til, at folk husker din virksomhed.

Vi tilbyder at producere vores øl- og kaffebrikker i to typer af materialer. Skal du bruge engangsbrikker er vores standard brikker af originalt ”ølbrik” karton det rette valg. Disse har en tykkelse på 2,5 mm., og bliver produceret med farve på begge sider.

Ønsker du derimod en holdbar løsning, vil brikker af opskummet PVC være noget for dig. Med denne løsning får du et produkt, som har en længere levetid, da du nemt og hurtigt kan tørre overfladerne af.

Ens for begge øl- og kaffebrikker er, at de kan laves som helt runde med en diameter på 95 mm. eller som kvadratiske i 95×95 mm. med flotte afrundede hjørner.

Vil du vide mere?

Vil du gerne høre mere om vores flotte øl- og kaffebrikker? Så skal du være velkommen til at kontakte os.