messestand til Robotize 5
messestand til Robotize 6

Messestand til Robotize

Hos OnPrint har vi et væld af løsninger og produkter indenfor forskellige brancher. Og ligegyldigt, hvilken løsning du søger, sætter vi altid en ære i at finde de absolut bedste produkter til dig. Udover vores enorme kompetencer indenfor tryk, har vi også et team af dygtige medarbejdere, der kan rådgive og vejlede dig. Vi har eksempelvis vejledt om en messestand til Robotize.

Robotize i Tyskland

En af de løsninger vi fornyligt har haft den store fornøjelse af at være med til at producere, var en messestand til den innovative virksomhed Robotize. Robotize er en dansk virksomhed, som er specialiseret indenfor mobile robotløsninger, der i marts 2018 deltog i en messe i Tyskland.

Innovative robotter i centrum

OnPrint fik æren af at producere virksomhedens messestand, herunder bagbeklædning og gulvtæppe. Den smukke bagbeklædning og gulvtæppet dannede en åben samt indbydende stand, der stemte overens med Robotizes visuelle udtryk. Standens åbne udtryk gjorde ligeledes plads til, at det var virksomhedens innovative robotter, der var i centrum.

Vil du vide mere om messer?

Hos OnPrint kan vi hjælpe dig med din messestand. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for inspiration og vejledning.