messedisk af re-board
messedisk af re-board 3
messedisk af re-board 2

Smart og praktisk messedisk af Re-board

Hos OnPrint har vi ikke kun fokus på tryksager, men vi producerer også et hav af andre forskellige produkter indenfor forskellige kategorier. Vi har eksempelvis en bred vifte af løsninger indenfor messer og udstillinger.

OnPrint elsker Re-board

Når du deltager på en messe, er det vigtigt, at du kan skille dig ud fra de andre messedeltagere. Det kan du eksempelvis gøre ved hjælp af vores smarte produkter af Re-board. Hos OnPrint har vi mange erfaringer med, at bruge Re-board materialet og vi har produceret mange forskellige produkter såsom bænke, taburetter, talerstole og ikke mindst diske.

Vidste du at…

Re-board er et fleksibelt papmateriale af 100% genbrug. De store papplader har en enorm styrke og fleksibilitet, hvilket gør det muligt for os at skabe forskellige produkter.

 Sjovt, anderledes og funktionelt møbel til din messe

Vores smarte messedisk af Re-board er perfekt til dig, der ønsker at skille sig ud via et anderledes men fuldt funktionelt møbel. Vi har taget højde for, at messedisken skal være nem at holde ren og pæn, når den skal rykkes til og fra messer. Derfor har de 16 mm. tykke Re-board plader fået en blank lak, som gør disken praktisk men samtidig flot. På grund af Re-board materialets lethed, er det også forholdsvist nemt at flytte rundt på disken, hvilket er et stort plus, når den skal anvendes til messer.

Disken kan fås i mange forskellige højder og udformninger alt efter, hvad du ønsker. Inde i selve disken er der inkorporeret et hyldesystem, hvor du kan opbevare dine forskellige messematerialer.

Vil du vide mere?

Er du interesseret i vores smarte Re-board disk, eller vil du høre mere om dine muligheder indenfor Re-board? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra dig.