tommestok med logo onprint holbæk
tommestok med logo onprint

Meget mere end bare en tommestok

NYT produkt: Tommestok med logo!

Hos OnPrint elsker vi, at skabe innovative og kreative løsninger for vores kunder. Et af vores nye produkter er tommestokke i solidt birkefiner med print.

Vi vil løse problemet med, at kunden skal kunne huske dig, efter du har givet tilbuddet. Her er en personlig tommestok med tekst eller din virksomheds logo løsningen.

Vi laver din opsætning gratis!

Tilfældet kunne være, at du har været ude hos en kunde, som skulle have bygget om for kr. 200.000 og her ”glemmer” du din tommestok.

Kunden tager efterfølgende kontakt til dig vedrørende den glemte tommestok, og her kan du blot svare: ”Tommestokken er en gave til dig – så du kan huske hvem, du skal bruge som leverandør”.

Skab opmærksomhed omkring din virksomhed – Brug en Tommestok med logo!

Men hvorfor en tommestok med logo? Fordi tommestokken er en lækker holdbar løsning, som kunderne med stor sandsynlighed beholder.

En tommestok lever i 10-15-20 år i forhold til visitkort og kuglepenne. Visitkort og kuglepenne har som regel en kortere levetid, da kunderne har større tendens til at smide disse væk.

Tommestokken er derfor meget mere end blot en tommestok! Det er et virkemiddel til at skabe opmærksomhed omkring din virksomhed, således at kunderne husker dig.