Lyngkroens bil Nykøbing OnPrint
Lyngkroens bil OnPrint Holbæk Nykøbing Sjælland
Lyngkroens bil folie onprint

Lyngkroens bil

Hos OnPrint har vi fået fornøjelsen af at give et frisk pust til Lyngkroens bil. Som trykkeri og skiltevirksomhed besidder vi hos OnPrint et hav af kompetencer, som alle gør os yderst kompetente til en lang række opgaver.

En af de løsninger som vi også mestrer til perfektion, er foliering af biler, trailere, skurvogne og lignende. Vores dygtige skiltemontører har derfor en stor ekspertise indenfor dette.

Vores dygtige medarbejdere lytter altid til dine ønsker, og på baggrund af disse skaber vi de bedste løsninger til dig. Hos OnPrint elsker vi at producere og levere produkter, der giver en værdi.

Lyngkroens bil får nyt liv

Vi stolte af at have givet Lyngkroens bil nyt liv ved hjælp af foliering. Lyngkroen er et unikt spisested beliggende i Nykøbing Sjælland. Lyngkroens restaurant er klassisk og elegant med et enormt fokus på høj kvalitet. Kroens charme skinner straks igennem, og den rolige stemning er meget indbydende.

Igennem bilens nye udseende bliver forbipasserende mindet om den idylliske kro i Nykøbing Sjælland. På denne måde skabes en opmærksomhed samt en nysgerrighed vækkes. Lyngkroens bil er blevet beklædt med kroens logo samt et smukt billede af denne. På denne måde skabes der en klar genkendelighed i mellem kro og bil.

Elegant og klassisk stil

Lyngkroens klassiske og smukke logo pryder bilen fra alle vinkler. Derved sikres det, at alle forbipasserende har mulighed for hurtigt at se, hvor bilen hører til. Det smukke billede af kroen med en regnbue over skaber en idyllisk stemning, som man bliver nødt til at være en del af.

En kørende reklamesøjle

Ved hjælp af folie kan vi skabe en kørende reklamesøjle til din virksomhed. På denne måde kan du skabe opmærksomhed blot ved, at din bil befinder sig på vejene og i bybilledet.

Det er altid interessant at være med til at levere løsninger, der kan fange folks opmærksomhed. I dette tilfælde er det flotte billede af kroen især bilens blikfang. Som udefrakommende bliver man via billedet hevet direkte med ind i den landlige og rare atmosfære.

Meget mere end print

Hos OnPrint er vi meget mere end blot print. Vores kompetente medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig. Kunne du eksempelvis godt tænke dig at høre mere om vores muligheder indenfor foliering af biler, trailere og lignende? Så er du altid velkommen til at kontakte os.