diske med lys onprint
diske med lys onprint

Smarte Lumaline diske med lys

Hos OnPrint har vi et hav af forskellige kompetencer, som alle kommer til udtryk igennem vores mange produkter og løsninger. Vi har blandt andet forskellige løsninger og systemer til messer, som med sikkerhed vil være med til at skabe opmærksomhed omkring din stand. Vi mener altså, at det er vigtigt at kunne skille sig ud fra de andre stande på messen, og det kan eksempelvis gøres ved hjælp af vores Lumaline diske med lys.

Tilpas disken ved hjælp af velcro og opnå den perfekte stand til dine messer

Vores Lumaline diske med lys er udviklet til, at der monteres en backlit folie så selve disken kommer til at fungere som en lyskasse. På denne måde skabes et flot udtryk, som skiller sig ud fra almindelige messediske.  

En af fordelene ved at anvende Lumaline disken er, at du nemt og hurtigt ved hjælp af velcro kan skifte folien rundt om lyskassen. På denne måde kan du skifte imellem forskellige budskaber, motiver eller lignende, så disken passer til formålet.  

Nem at transportere

Disken er ikke kun iøjnefaldende, men den er også praktisk. Inde i selve disken er der monteret hylder, så du har plads til det salgsmateriale eller lignende, som du medbringer på messen. Den smarte disk kan skilles ad, og transporteres rundt i de to medfølgende tasker.

Er du interesseret i at høre mere omkring vores flotte Lumaline diske med lys? Så kontakt os gerne. Vi er et passioneret team, som altid er klar til at hjælpe dig.