luksus laminering 2
luksus laminering

Luksus laminering af dine bøger

Hos OnPrint sidder vores dygtige medarbejdere altid klar til at vejlede og rådgive dig, så du er sikret de bedste løsninger. Vi går op i høj kvalitet, og vi leverer altid de bedste resultater til vores kunder.

Beskyt dine bøger med kachering

Der findes mange forskellige muligheder indenfor beskyttelse af dine produkter. Rigtig mange kender dog desværre ikke til disse muligheder. Hos OnPrint tilbyder vi en luksus laminering også kaldet kachering, der især er oplagt at anvende i forbindelse med bogproduktioner.

Kachering af dine bøger sikrer et holdbart resultat

Du har måske selv oplevet, at farverne omkring en bogens bukkestreg så småt brækker af, i takt med at bogen bliver brugt. For at undgå dette anbefaler vi at anvende kachering. På denne måde skaber du et flottere og mere holdbart produkt. Vi tilbyder tre forskellige typer af kachering, herunder mat, blank og med soft touch. Så du har rig mulighed for at vælge den type luksus laminering, der passer bedst til dit behov.

Kachering beskytter overfladen, og skåner derved dine bøger. Så hvis du gerne vil opnå de bedste resultater samt forlænge levetiden af dine bøger, anbefaler vi klart kachering.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål omkring kachering, bogproduktion eller lignende så kontakt os gerne.