Kyssestol af re-board onprint holbæk

Kyssestol af Re-board

Hos OnPrint sætter vi altid en ære i at udforme sjove, anderledes og opmærksomhedsvækkende produkter og løsninger for vores kunder.  Et af vores anderledes produkter er vores Kyssestol af Re-board.

Et af de materialer vi elsker at arbejde med, er genbrugsmaterialet Re-board. Re-board er et let materiale, som er nemt at skære i. Trods materialets lethed er Re-board pladerne både solide og stærke.

Re-board gør det muligt for os at forme og udvikle forskellige produkter, herunder møbler. Det er kun fantasien, der sætter grænserne.

Sjovt og anderledes møbel, der skaber opmærksomhed

Ud af dette materiale har vi produceret en flot s-stol også kaldet Kyssestolen. Stolen er skåret ud som et s, hvilket skaber to behagelige siddepladser. Kyssestolen er limet sammen, og har et tryk på toppen, som giver et flot finish.

Møbler, der er produceret ud af Re-board, kan være med til at tiltrække opmærksomhed på eksempelvis messer.

Vi har udover Kyssestolen udformet mange forskellige møbler af Re-board, herunder en smart taburet, som er oplagt at bruge til messer. Se denne her.

Vil du vide mere?

Vil du gerne vide mere om vores Kyssestol af Re-board, eller ønsker du sparring om dine idéer? Så skal du være velkommen til at kontakte os.