innovationsblokke onprint
innovationsblokke onprint holbæk

Kreativ og innovativ blok

Hos OnPrint elsker vi at bruge vores kreativitet til at skabe innovative og anderledes produkter. Vi er altid klar på en udfordring, og vi finder altid de bedst mulige løsninger til vores kunder. Vi fik eksempelvis stillet til opgave at udarbejde kreative innovationsblokke.

Hos OnPrint er det kun fantasien, der sætter grænserne, og vi siger aldrig nej, før vi har prøvet.

Sjove og anderledes innovationsblokke til et innovationsprojekt

Vi har ofte kunder, der ønsker produkter, som er lidt ud over det sædvanlige. Et af de produkter, som kan danne et billede af vores kreativitet, er vores høje innovationsblokke.

Vores innovationsblokke er høje blokke udviklet til et innovationsprojekt i en kommune. Hvert ark i blokken belyser et budskab, og derfor var det vigtigt, at to ens ark ikke lå efter hinanden.

Dette krævede en del sorteringsarbejde, så budskaberne blev blandet så meget som muligt samtidig med, at blokkenes farvespil stadig var flot. Efter, at blokkene blev limet sammen, blev de sendt til en serigraf, som efterfølgende lavede trykket på blokkenes front.

Har du gode idéer?

Brænder du inde på en god idé? Så kontakt os gerne! Vi har et team af kreative medarbejdere, som i fællesskab med dig kan skabe anderledes, innovative og sjove produkter.