kørende reklamesøjle til holbæk teater taxa
kørende reklamesøjle til holbæk teater taxa
kørende reklamesøjle til holbæk teater taxa

Vi forvandler taxa til kørende reklamesøjle

Holbæk Teater – Nu på taxa!

Hos OnPrint tager vi os af et hav af forskellige opgaver, hvilket også indebærer folieindpakning af biler.

I dette tilfælde havde Holbæk Teater bedt os om, at skabe en kørende reklamesøjle i form af en totalindpakket taxa. Holbæk Teater er et professionelt producerende teater og med sine 324 pladser Sjællands største uden for hovedstaden.

Holbæk Teater i fokus

VÆR SAMMEN er Holbæk Teaters overskrift, hvilket passer til deres ønske om at skabe fællesskab, forbindelser og gode oplevelser sammen igennem teater.

Idet Holbæk Teater slår på, at teater er noget vi er sammen om, skulle dette naturligvis være en del af folien på taxaen. Foliens udseende stemmer overens med Holbæk Teaters farver, logo mv. og på denne måde skabes der en visuel genkendelighed og sammenhæng mellem teatret og taxaen.

For at skabe den kørerende reklamesøjle blev taxaen totalindpakket i hvid folie med sort print, hvorpå Holbæk Teaters logo er placeret rundt omkring. Ligeledes er der på siderne af bilen placeret ordet SAMMEN, som straks skal lede tankerne hen på Holbæk Teater.

Taxa rundt i Holbæk

Taxaen bliver til dagligt set af mange mennesker i Holbæksområdet, og derfor vil reklameværdien være høj.

Vi støtter kulturen, og vi er derfor glade for at kunne være med til, at skabe reklame for et lokalt og kulturelt samlingssted, som Holbæk Teater jo er. Det er ikke kun taxaer vi pakker ind i folie! Kontakt os gerne, hvis du har en bil som skal piftes op.