roll-up bannere 2
roll-up bannere

Klassiske roll-up bannere

Hos OnPrint har vi et hav af forskellige produkter, som hver især kan løse forskellige behov. Vores brede vifte af produkter består eksempelvis af en lang række løsninger til messer og andre arrangementer.

Roll-up bannere i god kvalitet

Et af vores meget populære produkter til blandt andet messer er vores klassiske roll-up banner. Vores klassiske roll-up fås i formatet 85×200 cm. og kan produceres i to forskellige materialer alt efter dit ønske. Ens for begge materialer er, at det er materialer i fornuftig kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Nem at transportere rundt mellem messer og andre arrangementer

De flotte roll-up bannere er både nemme at sætte op samt nemme at pakke ned i en bæretaske. Vores roll-up fylder ikke mere end foden på selve produktet, når den er pakket sammen. På denne måde kan du nemt transportere dit roll-up banner rundt til diverse arrangementer.

En klassisk roll-up er altid en dekorativ løsning, som du kan bruge til det formål, du ønsker. Når du skal udarbejde layoutet til din roll-up, er det vigtigt at lave dit roll-up banner længere. På denne måde sikrer du, at motivet ikke vil forsvinde ned i foden.

Vil du vide mere?

Har du problemer med designet, eller vil du gerne høre mere om vores roll-up bannere? Så kontakt os gerne.