Fors A/S 5

Orange farve skaber kæk bil til Fors A/S

Hos OnPrint har vi et væld af forskellige løsninger, og vores dygtige medarbejdere lytter altid efter vores kunders ønsker. 

Vi elsker at skabe produkter og løsninger, der giver værdi for vores kunder. I maj 2018 fik vi fornøjelsen af, at give en af Fors A/S’ biler en forvandling uden lige.

Fors A/S er en forsyningsvirksomhed, som blandt andet leverer vand og fjernvarme samt driver genbrugspladser. 

Friskt pust ved hjælp af helfoliering

Vi er utrolig stolte af at have givet virksomhedens bil et nyt elegant men samtidig kækt udseende. Bilens friske pust er blevet skabt igennem en helfoliering, der med garanti får forbipasserende til at stoppe op.

Bilens folie har en fantastisk orange farve, der drager en parallel til Fors A/S’ farver. På denne måde bliver der skabt en visuel sammenkobling mellem bil og virksomhed.

Hos Fors A/S tager de højde for fremtiden igennem deres effektive og bæredygtige løsninger. Ordene ”Effektiv forsyning, til for dig” går igen hos virksomheden, og er derfor også blevet integreret i bilens nye udseende sammen med virksomhedens logo.

Godt samarbejde om betagende bil

Det er altid spændende at være med til at levere løsninger, der skaber opmærksomhed. I dette tilfælde skaber den betagende orange farve ikke kun opmærksomhed omkring selve bilen, men folk vi kunne huske, at den flotte orange bil er fra Fors A/S.

Hos OnPrint har vi nydt vores samarbejde, og vi er stolte af at kunne levere en så flot bil.