JJ Hydraulik

KlientJJ Hydraulik

OnPrint folierer JJ Hydrauliks bil

Hos OnPrint har vi fået fornøjelsen af at give et frisk pust til JJ Hydrauliks bil. Som trykkeri og skiltevirksomhed besidder vi hos OnPrint et hav af kompetencer, som alle gør os yderst kompetente til en lang række opgaver.

En af de løsninger som vi også mestrer til perfektion, er foliering af biler, trailere, skurvogne og lignende. Vores dygtige skiltemontører har derfor en stor ekspertise indenfor dette.

Vores dygtige medarbejdere lytter altid til hvad du måtte have af ønsker og tanker, og på baggrund af dette skaber vi de bedste løsninger til dig. Hos OnPrint elsker vi at producere og levere produkter, der giver en værdi.

JJ Hydrauliks bil får nyt liv

Vi er stolte af at have givet JJ Hydrauliks bil nyt liv ved hjælp af foliering. JJ Hydraulik har sammenlagt over 100 års erfaring indenfor service af og løsninger baseret på hydraulik. De giver det bedste fra to verdener: Praktisk erfaring og høj faglig viden.

Simpelt og stilrent udseende

JJ Hydrauliks bil har fået et simpelt og stilrent udtryk der samtidig skaber opmærksomhed på bilen. JJ Hydrauliks logo, telefonnummer og hjemmeside er placeret på bilen gentagne gange. Dette sikrer, at alle forbipasserende har mulighed for hurtigt at se, hvor bilen hører til.

En kørende reklamesøjle

Ved hjælp af folie kan vi skabe en kørende reklamesøjle til din virksomhed. På denne måde kan du skabe opmærksomhed blot ved, at din bil befinder sig på vejene og i bybilledet.

Meget mere end print

Hos OnPrint er vi meget mere end blot print. Vores kompetente medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig. Kunne du eksempelvis godt tænke dig at høre mere om vores muligheder indenfor foliering af biler, trailere og lignende? Så er du altid velkommen til at kontakte os.