Jimmis Gulvservice

KlientJimmis Gulvservice
OpgaveFoliering af bil

OnPrint folierer varevogn til Jimmis Gulvservice

OnPrint fik fornøjelsen af at dekorere en af Jimmis Gulvservices varevogne. Som trykkeri og skiltevirksomhed besidder vi hos OnPrint et hav af kompetencer, som alle gør os yderst kompetente til en lang række opgaver.

En af de løsninger vi mestrer til perfektion, er foliering af varevogne, biler, trailere, skurvogne og lignende. Vores dygtige skiltemontører besidder stor ekspertise indenfor dette område og er derfor med til at skabe et fantastisk slutprodukt.

Vi lytter altid til hvad du måtte have af ønsker og tanker, og på baggrund af dette skaber vi de bedste løsninger til dig. Hos OnPrint elsker vi at producere og levere produkter, der giver en værdi.

En varevogn får nyt liv

Vi er stolte af at have givet nyt liv til Jimmis Gulvservices varevogn ved brug af foliering. Jimmis Gulvservice så dagens lys i år 2000 og har et rigtig godt kendskab til det spændende boligelement – gulvet. De har specielt fokus på at være lokale og kende deres kunder, og rykker hurtigt ud hvis du har brug for det. Jimmis Gulvservice bevæger sig primært omkring i Odsherred, hvor sommerhusene udgør en stor del af deres kundesegment.

Farver der fanger øjet

Varevognen er blevet beklædt i en frisk blå farve, med billeder af gulvtæpper i andre farver der skaber opmærksomhed på bilen. Videre rundt på bilen er placeret kundens logo, telefonnummer samt slogan. Dette er med til at sikre, at alle forbipasserende har mulighed for at kunne identificere hvor bilen hører til.

En kørende reklamesøjle

Ved hjælp af folie kan vi skabe en kørende reklamesøjle til din virksomhed. På denne måde skaber du opmærksomhed blot ved, at din bil befinder sig på vejene og i bybilledet.

Meget mere end print

Hos OnPrint er vi meget mere end blot print. Vores kompetente medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig. Kunne du eksempelvis godt tænke dig at høre mere om vores muligheder indenfor foliering af biler, trailere og lignende? Så er du altid velkommen til at kontakte os.