gulvmåtte med print
gulvmåtte med print

Spred dine budskaber med flotte gulvmåtter

Hos OnPrint kan vi skabe og producere et hav af forskellige produkter. Vores kompetencer spænder bredt, og indeholder blandt andet årelang erfaring indenfor bilindpakning, tryksager, messeløsninger og gulvmåtte med print. Sidstnævnte er et af de produkter som rigtig mange efterspørger, da de kan bruges til mange forskellige formål.

Slidstærk gulvmåtte med print til din virksomhed

En gulvmåtte med print er en god løsning til at sprede dine budskaber. Det kan både være i din virksomhed, i din butik eller eksempelvis på en messe.

Vi tilbyder gulvmåtter produceret i fire forskellige materialer, herunder vinyl, filt, velour og neoprint. Fælles for vores forskellige gulvmåtter er, at de er produceret i en høj og holdbar kvalitet.

Ønsker du eksempelvis en stabil, let og slidstærk måtte med en flot farvegengivelse er vores 2,5 vinylmåtte lige noget for dig.

Kunne du derimod tænke dig en mere gammeldags og traditionel gulvmåtte med print, vil vores flotte velourmåtte være oplagt. Velourmåttens stof er hævet, hvilket skaber en mere grov overflade, som giver mere modstand ved eksempelvis beskidte sko.

Vil du vide mere?

Vil du gerne vide mere om vores måtter? Så kontakt os gerne så finder vi den bedste løsning i samarbejde med dig!