Gislinge Mureren

KlientGislinge Mureren
OpgaveFoliering af bil

Farvestrålende foliering

Hos OnPrint har vi stået for en foliering af Gislinge Murerens bil. Vi har store kompetencer indenfor bl.a. print, skilte og også foliering af forskellige biler og trailere m.m.

Folie på Gislinge Murerens bil

Gislinge Mureren blev grundlagt i 2002 af murermester Jesper Hass Hansen, der stadig står i spidsen for virksomheden i Mårsø ved Holbæk. Virksomheden udfører alle former for murerarbejde over hele Sjælland.

Gislinge Murerens bil har fået påført folie foran, bagved og på siderne. Herved opnås et maksimalt udbytte da forbipasserende kan se folien fra alle vinkler. I dette tilfælde består bilens folie af Gislinge Murerens logo og telefonnummer.

Enkelt udtryk får logoer til at skille sig ud

Bilens enkle udtryk gør, at logoerne samt de forskellige informationer skiller sig bedre ud. Herudover har logoerne samt telefonnumrene også en vis størrelse som gør, at folk omkring bilen hurtigere og nemmere kan tyde bilens informationer. Murerskeen fra logoet er ligeledes på siderne brugt som grafisk element.

Foliering af biler i din markedsføring

At anvende folieindpakkede biler som et led i sin markedsføring er ikke nyt. Men det betyder ikke, at det ikke er en god idé. Rigtig mange mennesker vil hver dag se bilen i bybilledet og på vejene, og enten bevidst eller ubevidst bliver informationerne om virksomheden husket.

Hos OnPrint elsker vi at skabe løsninger, der kan give en værdi for vores kunder.

Vil du vide mere?

Kunne du tænke dig at vide mere omkring foliering af biler eller lignende? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vores team af kompetente medarbejdere er klar på at hjælpe dig.