gadesælgere onprint
gadesælgere onprint

Gadesælgere til dit behov

Som mange af jer nok ved, har OnPrint tonsvis af produkter, som alle dækker forskellige behov. Et af vores meget populære produkter er vores smarte gadesælgere. Vores gadesælgere eller skilte bliver solgt til mange forskellige virksomheder og butikker. Det vidner om, at skilte kan bruges til mange forskellige formål.

Skal dit skilt bruges ude eller inde?

Vi tilbyder gadesælgere i mange forskellige varianter og størrelser til både inden- og udendørs brug. Vi råder altid vores kunder til at tænke sig godt om, inden de køber deres skilte. Et skilt er nemlig ikke bare et skilt, og det er derfor vigtigt at forstå forskellen imellem gadesælgere til henholdsvis inden- og udendørs brug.

Eksempelvis skal en gadesælger til udendørs brug, kunne holde til det danske vejr. Det betyder, at skiltet skal kunne bevæge sig med vinden, samt have en tung fod så skiltet ikke rykker sig.

Ønsker du derimod et skilt, hvis placering er indenfor, skal du købe et A-skilt. A-skiltet er et let skilt, og er derfor ikke egnet som en udendørs gadesælger. Vores smarte A-skilte er dog en god løsning for dig, der ønsker en smart, let og elegant løsning til indendørs brug.

Vil du vide mere?

Kunne du godt tænke dig at høre mere dine muligheder indenfor skilte? Så tøv ikke med at kontakte os.