akustikplader med print onprint
akustikplader med print
akustikplader med print lydreducerende

Funktionelle og dekorative akustikplader

Akustiske udfordringer rammer ofte kontorer, mødelokaler, konferencecentre og lignende. Den dårlige lyd kan meget nemt påvirke dem, der til dagligt befinder sig i lokalerne. Lydene vil ofte smelte sammen, og det kan derfor være svært at høre, hvad andre i lokalet siger.

Hos OnPrint hader vi dårlig lyd, hvilket også er årsagen til, at vi har udviklet vores smarte akustik reducerende plader. Vores akustiskplader er funktionelle, dekorative og ikke mindst den perfekte løsning til dig, der ønsker bedre lyd.

Hvordan dæmper akustikpladerne støjen?  

Vores akustikplader dæmper støjen, og gør derved lokalet mere behageligt at befinde sig i. Pladerne sætter en stopper for genklangen, da de sørger for, at størstedelen af lyden ikke bliver reflekteret tilbage i lokalet.

Funktionel og dekorativ løsning på samme tid!

Vores akustikplader kan laves i mange forskellige størrelser, men den mest producerede størrelse er 60 x 60 cm. Akustikpladerne bestilles i sæt af tre, hvilket også giver dig muligheden for at skabe et flot visuelt udtryk i dit lokale. Du kan eksempelvis få produceret et flot billede der er delt i tre eller tre separate billeder, der passer godt sammen.

Hvor mange akustikplader du skal bruge til dit lokale afhænger af lokalets størrelse, materialer og møbler. Du vil derfor måske opleve, at tre akustikplader ikke er nok til dit lokale.

Helt basalt set er de lavet af isoleringsplader. Pladernes overflader er dog helt perfekte til, at vi kan print flotte motiver herpå. Akustikpladerne bliver leveret i et komplet sæt med skruer, beslag samt en skabelon. På denne måde kan du nemt og hurtigt hænge dine plader op.

Støjdæmpende skærmvæg

Hos OnPrint har vi udover vores flotte akustikplader også produceret en støjdæmpende skærmvægge til kontorer. Du kan læse mere om denne her.

Så er du træt af dårlig akustik? Så kontakt os med det samme!