folieindpakning af bil onprint
folieindpakning af bil onprint
folieindpakning af lastbiltrailer onprint

Påsætning af folie på biler, skurvogne, lastbiltrailere og så videre.

OnPrint besidder en bred vifte af kompetencer, hvilket gør det muligt for os at producere mange forskellige produkter. Mulighederne er mange hos OnPrint, men ens for alle vores produkter er, at de bliver produceret i højeste kvalitet. Vi ønsker altid, at leverer det bedste til vores kunder.

 

Folieindpakning af din bil, varevogn eller lignende? – Så er OnPrint din samarbejdspartner!

En af de løsninger OnPrint laver, er folieindpakning af biler, skurvogne, lastbiltrailere og så videre. Så hvis du ønsker at reklamere for din virksomhed eller for en god sag, så er OnPrint den helt rigtige samarbejdspartner for dig. Ved at få sat folie på din bil eller lignende skaber du en kørende reklamesøjle, som vil blive set af rigtig mange mennesker.

Hos OnPrint folieindpakker vi lidt af hvert. Vi har eksempelvis påført folie på forskellige biler, varevogne, skurvogne og lastbiltrailere. Vi tilbyder både at totalindpakke din bil eller blot påsætte enkelte foliedele. Du kan eksempelvis se vores flotte totalindpakning af en taxa i Holbæk her.

 
OnPrint arbejder med omhu og præcision!

Vi er passioneret omkring vores arbejde, og vi yder altid vores maksimale. Vores folie bliver påført med stor omhu og præcision, så du får det bedst tænkelige resultat. Så ønsker du, at sprede dit budskab er en folieindpakning en oplagt idé.