Flotte ringbind i høj kvalitet

Hos OnPrint arbejder vi altid på højtryk, så vi kan skabe de bedste produkter og løsninger til vores kunder. Vi skaber en lang række af forskellige typer af produkter, men ens for alle er, at de bliver produceret i høj kvalitet.

Vores brede vifte af forskelligartede produkter vidner alle om vores mange kompetencer. Et af de produkter som mange ikke ved, at vi producerer, er ringbind.

Dette produkt har altid været en smart og nem måde at opbevare og sortere sine papir på. Selvom rigtig meget i dag foregår digitalt, er ringbind stadig et populært og nødvendigt produkt for mange.

Vi skaber produkter, der passer perfekt til din virksomhed

Vi giver dig muligheden for at vælge, hvordan dit ringbind skal se ud. På denne måde kan du sikrer dig, at du får et produkt, som passer til din virksomhed eller dit formål.

Vores ringbind er lavet af opforet pap, som kan fås med enten blank, mat eller soft touch kachering. Ved at anvende kachering på dit produkt forlænger du levetiden og herved skabes et mere eksklusivt produkt.

Vi tilbyder yderligere, at du kan vælge i mellem O eller D ringe, samt om antallet af ringe skal være 2 eller 4. Dette vælges naturligvis ud fra produktets formål.

Har du brug for en lomme på ryggen af dit ringbind eller en visitkortlomme indeni, så er det også noget, vi kan løse. Vi har et hav af tillægsmuligheder, og det er næsten kun fantasien, der sætter grænsen for, hvad vi kan.

Vil du vide mere?

Kunne du tænke dig nogle af vores flotte ringbind i høj kvalitet? Så er du velkommen til at kontakte os!