pixi bøger 2
pixi bøger

Flotte pixi bøger

Hos OnPrint er vi stolte af at kunne levere solid dansk håndværk af den bedste kvalitet. Vi møder vores kunder på deres niveau, og skaber produkter på baggrund af deres ønsker og behov.

Igennem årene har vi produceret et hav af forskellige og anderledes løsninger, som alle har gjort os mere erfarne.

Mulighederne er mange med pixi bøger

Et af de produkter, som er kommet for at blive, er vores små pixi bøger. Disse bøger måler 10 x 10 cm. og de er udformet som et traditionelt hæfte med en hæfteklamme. På grund af bøgernes størrelse kan du nemt give dem ud til kunder og potentielle kunder til forskellige events.

Pixi bøgerne kan bruges til mange forskellige formål, som du helt frit kan vælge. Igennem de små bøger kan du levere en masse brugbar viden, som dine kunder med lethed kan tage med sig rundt. Du kan eksempelvis bruge pixi bøgerne som en lille instruktionsbog til dine produkter, eller som et medie til at komme ud med dine budskaber. Mulighederne er mange.

Pixi bøger med hård ryg

Vi kan også lave pixi bøger med en firkantet hård ryg, som ofte ses på mange mindre bøger. Med denne form for løsning kan du få flere sider i dine pixi bøger, og du kan få trykt din bogs titel på den hårde ryg.

Vil du videre mere?

Pixi bøgerne er som udgangspunkt vores mindste standardhæfte. Men ønsker du en endnu mindre udgave, er du meget velkommen til at kontakte os. Så er det noget, vi kan løse i samarbejde med dig.