folie til fibia
folie til fibia 3

Flot folie til Fibia

OnPrint er udover et trykkeri også en skiltevirksomhed, hvilket betyder, at vi har mange erfaringer indenfor  påsætning af folie på biler. Vi elsker at skabe værdi for vores kunder, og vi går derfor dét ekstra. I april 2018 fik vi æren af at give fire af Fibias biler et friskt pust.

Fibia er et af Danmarks største fibernetselskaber, hvis hovedkontor er beliggende i Svinninge på Sjælland. Vi er utrolig stolte af, at vi har været med til at give Fibias biler et nyt udseende. Dette skete ved hjælp af flot grafisk arbejde samt påsætning af folie.

Lækkert grafisk udtryk skaber genkendelighed

Hos OnPrint har vi igennem vores tætte og gode samarbejde med Fibia skabt et flot og fængende grafisk udtryk, der skiller sig ud fra mængden. Det betagende design tager udgangspunkt i Fibias varme orange farve, hvilket derfor tegner en klar forbindelse til selskabet.

Foliens flotte farve skaber dermed en visuel genkendelighed. Bilernes tekster gør det klart for forbipasserende, hvad Fibia er, samt hvad de tilbyder. Bilernes tekster refererer nemlig til, hvilke løsninger de udbyder, samt hvilken status de har inden for branchen.

Vi elsker at lave flotte biler, der skiller sig ud i bybilledet

Det er altid spændende at være med til at skabe løsninger som denne. Det har været en sand fornøjelse at samarbejde tæt sammen med Fibia om at skabe disse flotte og opsigtsvækkende biler. Bilerne bliver hver dag set af mange mennesker i bybilledet, og derfor var det også vigtigt at skabe et grafisk udtryk, som kunne skille sig ud.

Vil du vide mere?

Hos OnPrint påsætter vi folie på alt fra biler til lastbiltrailere, og vi hjælper gerne med at skabe et lækkert grafisk udtryk! Du er altid velkommen til at tage kontakt til os – vi lytter altid til dine ønsker og idéer.