flexsystemer onprint
flexsystemer onprint
flexsystemer onprint

Flexsystemer til udstilling og messe

Hos OnPrint har vi alt indenfor messe- og udstillingssystemer. Vi tilbyder et hav af forskellige løsninger og flexsystemer, som du kan bruge i din messestand.

Vi lægger vægt på, at din stand skal skille sig ud via flotte og funktionelle løsninger, som øger synligheden af dine produkter og budskaber.

Skab en attraktiv stand med vores Flexsystemer

Der findes mange forskellige løsninger, som kan være med til at gøre din stand endnu mere attraktiv. Men en af de produkter vi især ønsker at fremhæve, er vores flotte Flex-Displays, som også er kaldet Flexsystem.

Flexsystemerne er et godt virkemiddel til din messe, da de kan skabe rammerne om din stand samtidig med, at de kan kommunikere dine budskaber ud. Flexsystemerne bliver produceret i høj kvalitet, og de har et elegant finish, hvilket skaber et professionelt udtryk i din messestand.

Nem og hurtig montering

Selve Flexsystemet består af et stofbanner, der bliver holdt oppe af teleskopstænger. Flexsystemet fås i alle størrelser, således du kan få et system, der passer til dit behov og din messestand.

Banneret er nemt at montere via de smarte snap-lock profiler, som sikrer sig, at banneret sidder fast på teleskopstængerne. Det er ligeledes nemt at pakke banneret sammen, så det ikke fylder meget, og derved er nemt at transportere til og fra messerne.

Vil du vide mere?

Hvis du gerne vil vide mere omkring disse Flexsystemer så kontakt os gerne.

Vi har et team af specialister, som altid er klar på at besvare dine spørgsmål.