El-Huset Jyderups bil foliering
El-Huset Jyderups bil OnPrint folie på bil
El-Huset Jyderups bil OnPrint foliering

OnPrint folierer El-Huset Jyderups bil

Hos OnPrint har vi fået æren af at påsætte folie på El-Huset Jyderups bil. Vi har årelange erfaringer indenfor både print og skilte, og vores medarbejdere er yderst kompetente til at løse dine opgaver.

Vi har derfor et hav af kompetencer, hvoraf foliering blot er en af dem. Vi kan påsætte folie på en lang række forskellige biler, og ingen opgave er derfor ens.

Folie på El-Huset Jyderups bil

El-Huset Jyderup er en autoriseret el-installatør beliggende i Jyderup. De er et veluddannet team, der udfører samt servicerer el- og datainstallationer for både private, erhverv, industri og landbrug. El-Huset Jyderups nøgleord er kvalitet og professionalisme, hvilket vi naturligvis også har haft fokus på, da vi skulle foliere deres bil.

El-Huset Jyderups bil har fået påført folie foran, bagved og på siderne. Herved opnås et maksimalt udbytte da forbipasserende kan se folien fra alle vinkler. I dette tilfælde består bilens folie af El-Huset Jyderups logo, telefonnummer samt fire punkter, der beskriver virksomhedens services.

Enkelt udtryk får logoer til at skille sig ud

Bilens enkle udtryk gør, at logoerne samt de forskellige informationer skiller sig bedre ud. Herudover har logoerne samt telefonnumrene også en vis størrelse som gør, at folk omkring bilen hurtigere og nemmere kan tyde bilens informationer. 

På bilens kølerhjelm samt bagdøre er El-Huset Jyderups logo ligeledes placeret. Under dette logo ses yderligere fire punkter, som belyser nogle af de services El-Huset Jyderup berører.

Ved at have placeret denne form for information på bilens bagdøre kan bagvedkørende billister læse oplysningerne. Herved vækkes nysgerrigheden og chancerne for, at billisterne vil huske El-Huset Jyderups kompetencer er store.

Foliering af biler i din markedsføring

At anvende folieindpakkede biler som et led i sin markedsføring er ikke nyt. Men det betyder ikke, at det ikke er en god idé. Rigtig mange mennesker vil hver dag se bilen i bybilledet, og enten bevidst eller ubevidst bliver informationerne om virksomheden husket.

Hos OnPrint elsker vi at skabe løsninger, der kan give en værdi for vores kunder.

Vil du vide mere?

Kunne du tænke dig at vide mere omkring foliering af biler eller lignende? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vores team af kompetente medarbejdere er klar på at hjælpe dig.