eksklusiv spiralblok onprint
eksklusiv spiralblok onprint
eksklusiv spiralblok onprint

Eksklusiv spiralblok

Hos OnPrint går vi op i høj kvalitet, og vi har altid en ambition om at skabe de bedste løsninger for vores kunder.

Vi elsker at være kreative, og vi holder af at udvikle nye brugbare produkter. Et af vores nyere produkter er vores eksklusive spiralblok.

Solidt, lækkert og holdbart design

Spiralblokkens omslag er lavet af opforet pap med en soft touch kachering. Denne kachering skaber et lækkert og unikt udtryk, der skiller sig ud fra de almindelige spiralblokke på markedet. Selve blokkens spiral er overdimensioneret, hvilket gør det nemmere at bladre imellem siderne.

Du kan på mange måder selv have indflydelse på spiralblokkens design, således den passer bedst muligt til din virksomhed. Du kan eksempelvis få printet dit logo på spiralblokkens omslag, og vi giver dig muligheden for at vælge imellem blank og linjeret papir. Herudover kan spiralblokken produceres i næsten alle størrelser, herunder også i høj- og bredformat.

For at understøtte blokkens eksklusivitet er der monteret små metalforstærkere på alle spiralblokkens hjørner. Metalforstærkerne skaber et solidt og holdbart design, hvilket betyder at blokken kan holde til lidt af hvert.

Forkæl din virksomhed med vores eksklusive spiralblokke

Spiralblokkene kan anvendes til forskellige formål og arrangementer. De er eksempelvis oplagte at anvende, hvis du skal afholde et seminar eller lignende. Du kan også bruge dem til internt brug i din virksomhed, hvis du ønsker at forkæle dine medarbejdere med en ekstra lækker og eksklusiv spiralblok.

Mulighederne er mange.

Vil du vide mere?

Kunne du tænke dig at høre mere om vores eksklusive spiralblok? Så kontakt os gerne.

Vi er altid klar på at besvare de spørgsmål, som du måtte have.