Brorfelde observatorium bil
Brorfelde observatorium bil
Brorfelde observatorium bil

Nyt liv til Brorfelde Observatoriums bil

Hos OnPrint har vi mange færdigheder, og vores kompetente medarbejdere sørger altid for, at du får den løsning, som passer bedst til dig. En af de mange løsninger og produkter vi leverer, er påsætning af folie på biler. I januar 2018 fik vi fornøjelsen af at give nyt liv til en bil fra Brorfelde Observatorium.

Brorfelde Observatorium brænder for himmelrummet, og er i dag et opdagelsescenter med fokus på astrologi, geologi samt teknik og natur. Observatoriet bliver flittigt besøgt af skoleelever, familier, virksomheder og så videre.

Folie skaber nyt flot udseende til Brorfelde Observatorium

Vi er glade for, at vi har fået æren af, at være med til at give Brorfelde Observatoriums bil et nyt udseende ved hjælp af folie. Foliens udseende stemmer overens med Brorfelde Observatoriums visuelle udtryk i forhold til farver, logo og så videre.

Brorfelde Observatoriums bil er blevet totalindpakket i en mørkeblå folie, som får tankerne til, at glide hen på en flot nattehimmel. Efter totalindpakningen med den mørkeblå folie er logoerne og teksterne blevet påført. Brorfelde Observatorium har et fantastiske logo, der pryder bilens sider samt front, med dets betagende farver, som skaber en øjeblikkelig genkendelighed.   

Vi elsker at skabe personlige og unikke løsninger

Det er altid spændende, at være med til at lave opgaver som denne, da vi er med til at skabe noget personligt og unikt. Det er herudover også altid sjovt, at være med til, at give biler et nyt udseende.

Hos OnPrint folieindpakker vi alt fra biler til lastbiltrailere. Du kan se mere om det her.